HYBRIDE

banner-gazelle_10.jpg

Hybride
Een hybride fiets heeft de ideale combinaties in huis van twee types fietsen. In dit geval tussen een stadsfiets en een ATB. De Hybride fiets is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fiets om vele kilometers mee weg te trappen. De hybride fiets kenmerkt zich door de derailleur versnelling en het hoge aantal versnellingen. Het geringe gewicht zorgt ervoor dat hij gemakkelijk opgetild kan worden. Denk hierbij aan een ritje met de auto of de trein. Vaak zijn de fietsen sportiever afgemonteerd. Een derailleur is ideaal voor iedereen die heerlijk licht wil fietsen en schakelen. Andere namen voor deze fiets zijn trekkingfiets of toerfiets. Sportiviteit staat hoog in het vaandel bij deze fietsen.

Ideaal
Een hybride fiets is een goede keuze als u op zoek bent naar een fiets waarmee u vele kilometers kunt wegfietsen. Deze fietsen vertonen een zeer prettig weggedrag door het lichte frame en het hoge reactievermogen. De hybride fiets is ideaal vanwege zijn veelzijdige karakter. Ideaal voor de fietstocht naar het werk maar ook heerlijk voor de sportieve, langere fietstocht in het weekend! Multifunctioneel, sportief en prettig in gebruik zijn drie steekwoorden die op toepassing zijn op hybride fietsen. Mede dankzij deze eigenschappen winnen deze fietsen snel aan populariteit.

Onderhoud
Uw hybridefiets is voorzien van een derailleur versnelling. Dit vraagt een klein beetje van uw tijd om hem te onderhouden zodat u er jarenlang plezier aan kunt beleven. Omdat een derailleur in tegenstelling tot een open kettingkast geen bescherming heeft is het noodzakelijk dat u uw ketting goed schoonmaakt. Zo heeft zand geen invloed op de werking van de ketting. U kunt uw ketting reinigen met de kettingreiniger met borstels. Dit zorgt ervoor dat het reinigen van uw ketting zo gepiept is. Het smeren van de ketting kan met de handige kettingspray. Ook uw remblokken en tandwielen dienen goed schoongehouden te worden. Tonnaer verkoopt ook een handige en zeer voordelige onderhoudsset. Even gedaan – jarenlang profijt!